Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sunset March Nijmegen

maart 20 @ 18:00 - 21:00

Gratis

Op 20 maart 2024 nemen we als Stichting Veteranen Helmond deel aan de Sunset March in Nijmegen. Gekozen is voor deze datum om daarmee de verbinding te leggen met Sergeant Willo Martens uit Helmond. Dit is namelijk zijn geboortedag!

Deze activiteit is met eigen vervoer, probeer met elkaar mee te rijden. Parkeren kan bij het 20 Septemberplein in Nijmegen, daarna verzamelen bij de onderdoorgang Winselingseweg onder brug 82e airborne divisie viaduct. Tijdschema:
18.30u Verzamelen
18.35u Uitleg door Jos Gijzen
18.49u Start lopen (zonsondergang)
Veteranen lopen met twee personen naast elkaar, in de houding en in stilte. Veteraan van de dag is Albert van Dam, die voorop loopt, start bij lichtmast PZ2-1. Aan overzijde Waalbrug trap afdalen en 100 m stroomopwaarts lopen naar het monument. Daar opstellen, korte uitleg, leggen bloemstuk, op commando de groet brengen.
Na het inrukken op eigen gelegenheid over de brug terug naar het startpunt. Na afloop een kleine borrel bij café-restaurant De Achtertuin, onder de brug nabij het startpunt van de Sunset March.
Tenue is vrij, alleen wel een militair hoofddeksel!
NB: deze activiteit is helaas minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De inschrijving is geopend; hieronder vind u eerst de link om het evenement aan uw kalender toe te voegen, en vervolgens de knop ‘IK GA’. Door hier om te klikken kunt u in schrijven. U ontvangt daarna een bevestiging via de email!

Gegevens

Datum:
maart 20
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.sunsetmarch.nl

Locatie

Startpunt Sunset March
Generaal James Gavinsingel, 6541 AK Nijmegen
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie