VETERANENCAFE HELMOND

Op 7 juli organiseert de Stichting Veteranen Helmond (SVH) haar eerste Veteranencafé. De SVH heeft gemeend om, naast het gebruikelijke samenzijn, deze activiteit in te kleden met een thema. Deze keer is dat het Veteranen Search Team (VST).  De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing. Zij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Omdat ze heel vaak in het nieuws zijn, vonden we het van belang ze in de gelegenheid te stellen om ons te laten zien wat ze allemaal doen. We hebben het VST bereid gevonden om een presentatie te komen houden.

U vind informatie over het VST op https://veteranensearchteam.nl

Het veteranencafe vind plaats in Wijkgebouw de Fonkel.  We beginnen om 18.30 uur met ontvangst en VST vangt om 19.00 uur aan met de presentatie. Na afloop is er natuurlijk uitgebreid tijd om na te borrelen.

We hopen zo veel mogelijk veteranen uit de gemeente Helmond te ontmoeten. Ook willen we graag de jonge veteranen ontmoeten, dus kom zeker een keer langs. Deze presentatie is voor eenieder interessant. Ontvangst is opengesteld voor alle Helmondse veteranen en per veteraan één introducé of partner.

Graag wel even aanmelden via ons mailadres: info@veteranenhelmond.nl

Het Veteranen Search Team wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het VFonds.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *